Print this page

Smederevo i PKC potpisali ugovor o zakupu hale

By Maj 25, 2022 0

Gradonačelnik Jovan Beč, je u ime grada Smedereva, potpisao Ugovor o zakupu nepokretnosti – hale u javnoj svojini grada Smedereva sa kompanijom PKC Wiring Systems d.o.o. Smederevo, saoošteno je iz kabineta.

-Ugovor je zaključen nakon sprovedenog postupka prikupljanja pismenih ponuda i na osnovu Odluke Gradskog veća Smedereva. Cilj potpisivanja navedenog ugovora je svakako proširenje postojećih kapaciteta, ali i otvaranje novih radnih mesta za naše sugrađane, kako je istakao gradonačelnik Beč.

Hala je ukupne neto površine 4.158,30 metara kvadratnih i sastoji se od proizvodnog dela i upravno – administarativnog dela i pripadajuće infrastrukture. Nepokretnost – hala nalazi se u Industrijskoj zoni u Smederevu.

Kako je istakao gradonačelnik Beč, Grad će nastaviti da zajedničkim snagama u saradnji sa kompanijom PKC Wiring Systems d.o.o., koja je značajna jer zapošljava veliki broj naših sugrađana, radi na tome da se prošire kapaciteti i obezbedi sva neophodna podrška – navedeno je u saopštenju.