Septembar 29, 2022

 

postanski 17.06.22

Počela čistka u PU Smederevo, smenjen "večiti" inspektor Blagoje

Načelnik Odeljenja za privredni kriminal u Policijskoj upravi Smederevo Zoran Blagojević smenjen je danas sa ove odgovorne funkcije. Umesto Blagojevića, imenovan je inspektor Zoran Ivanović, saznaje regionalni informativni portal ePodunavlje iz pouzdanih izvora.

Kako nezvanično saznajemo, ovo je početak velike čiste u policijskim redovima u Podunavskom okrugu, koju je pokrenula nova načelnica Vesela Milovanović. Portal ePodunavlje najavljivao je ovu neophodnu akciju u totalno uspavanim policijskim redovima. Potpuno podržavamo rad nove načelnice Milovanović i verujemo da će uvesti red.

Da podsetimo, procenjeno je da je inspektor Blagojević "izgubio oštrinu" i da mu je "presahnula zainteresovanost za odgovoran posao koji obavlja", kao što je slučaj i sa mnogim drugim inspektorima u policijskim stanicama koje pokriva PU Smederevo.

"Reorganizacija, promene na ključnim pozicijama uvođenjem mlađih i školovanijih je zahtevan, ali preko potreban proces. Treba dati šansu novim, sposobnim ljudima, koji će ambicioznije i sa elanom raditi ovaj odgovoran posao zaštite prava i imovine građana, a na štetu svih koji su tu uspavanost državnih organa ili same pripadnike državnih organa koristili za lični interes", kažu naši izvori.

Last modified on Sreda, 01 Juni 2022 16:48

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2