Mart 30, 2023

 

postanska 20.03.2023

Gradska vlast posetila vrtić u Papazovcu

Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč je sa rukovodiocem objekta "Diznilend" i članicom Gradskog veća resorno zaduženom za kulturu, turizam i informisanje Majom Ćirković, kao i direktorkom Predškolske ustanove "Naša radost" Mirjanom Krstić i pomoćnicama Jasminom Stević i Lidijom Ćoso obišao objekat "Pčelica" koji pripada Mesnoj zajednici Papazovac. 

U objektu "Pčelica" su u prošloj radnoj godini započeti radovi na uređenju jedne celine koja sadrži četiri vaspitne grupe, dva toaleta za decu i toalet za osoblje. U radnim sobama je kompletno zamenjen nameštaj po važećem pravilniku o bližim uslovima za otvaranje i opremanje vrtića: pokretnim i niskim policama, novim ormarima za krevetiće i posteljinu, stolicama i stolovima. 

Takođe, hoblovan je parket, zamenjeno je neonsko osvetljenje led panelima, gletovani i okrečeni su zidovi. U toaletima je potpuno zamenjena vodoinstalacija, sanitarija i postavljena je nova keramika. Trenutno su u toku radovi na renoviranju toaleta u drugoj celini, a u planu su i renoviranja radnih soba u ovom delu objekta.

Gradonačelnik Beč je u razgovoru sa direktorkama naglasio da će Grad podržati svaki projekat koji je namenjen obezbeđivanju kvalitetnih uslova za boravak naših najmlađih sugrađana.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2