Mart 30, 2023

 

postanska 20.03.2023

USKORO: Uticaj tasta na odbornika Bojana Mitića

Odbornik u Skupštini Opštine Smederevska Palanka Bojan Mitić pod velikim je uticajem tasta, palanačkog zlatara koji mu je kupio stan. Što bi rekao narod "drži ga na kratko".

Sredine u kojima se teško stižu do novca idealne su za "lov u mutnom". Mali "moćnici" su gospodari ljudskih života i sudbina. Iz senke upravljaju ljudima čije odluke bi trebalo da doprinesu podizanju životnog standarda svih, a ne pojedinaca.

I što je sredina siromašnija, to je više tastova, direktora koji misle da mogu odbornicima zbog politke da prete otkazima, bednih politikanata i drugih lokalnih đilkoša koji zadužiše Palanku za 4 milijarde dinara...

Običan čovek, u borbi za opstanak, lako postaje oruđe u rukama beskrupuloznih, što često vodi i izdaji onih koji su ga pošteno podržali. Vreme je da narod sve sazna.

Portal ePodunavlje priprema serijal u kojem će obelodaniti sve o onima koji stoje iza odbornika i njima upravljaju kao lutkama na konopcima. Objavićemo sve o njihovim poslovima i "poslovima". Objavićemo gde i kako zarađuju novac i šta se krije iza fasada malih i velikih firmi u prezaduženoj Smederevskoj Palanci.

Tast će biti prvi.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2