Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

SNS će sam voditi vlast u Smederevskoj Palanci

Srpska napredna stranka sama će voditi vlast u Smederevskoj Palanci. Odluka građana na poslednjim lokalnim izborima biće ispoštovana, a to će obezbediti 28 od 49 odbornika, koji su odabrali put politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Odmetnici iz SPS do zadnjeg momenta nisu ispoštovali stranački dogovor sa SNS na višim nivoima, što, zbog nepoštovanja odluka rukovodstva i novih dokaza o pokušajima korupcije odbornika, može da dovede do raspuštanja Opštinskog odbora u ovoj podunavskoj opštini.

SPS u Palanci zadnjih 33 godine vode Petar Jelić, koji je u vreme vladavine DS bio zamenik predsednika Opštine, i sekretar Slavoljub Đurić.

Ova dvojica su podjednako odgovorna za katastrofalno stanje u Smederevskoj Palanci i dug od 4 milijarde dinara, kao i vlasnik DS Radoslav Milojičić Kena, poznat po bahatom ponašanju i brojnim nezakonitim radnjama, seoski đilkoš koji za noć o trošku građana plati/popije 343 piva i pritom vređa lokalnu policiju i koji se krije iza imuniteta da bi se spasao zatvora.

Postoje dokazi da su Jelić i drugi pokušali da podmite jednu odbornicu SNS da podrži Kenu i njegove pajtose, što je predočeno i rukovodstvu SPS, koje se ogradilo od njihovih postupaka.
Stari komunisti izgleda ne shvataju da je prošlo Kenino i njihovo kaubojsko vreme, kada su od sportskih klubova pravili komunalna preduzeća, kada su rasipali novac građana za lične interese i kada su rasprodavali državnu i palanačku imovinu.

Zbog svega navedenog, SNS je odlučio da sa 28 odbornika samostalno vodi vlast u Smederevskoj Palanci.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2