Novembar 30, 2022

 

postanska 31.10.22

Konferencija za medije Toplice Pintorovića povodom uređenja ulice Vuka Karadžića (VIDEO)

By palankadanas.com Juli 19, 2017 0

Reagujući na optužbe grupe građana koja sprečava uklanjanje lipa da novi drvoredi neće biti zasađeni, predsednik opštine Toplica Pintorović oštro je odbacio ove navode i rekao da garantuje da će ono što je obećano biti i ispunjeno.

Pintorović je naveo da sumnja da je grupa ljudi koja sprečava izvođenje radova politički instruisana i da služi isključivo za prikupljanje jeftinih političkih poena.

Posle jučerašnje najave predsednika Opštine Toplice Pintorovića da počinje uklanjanje drvoreda lipa u okviru rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića grupa građana sprečila je izvođače radova da pristupe uklanjanju 42 stabla lipe.

Prema planu i investiciji koja se realizuje u saradnji sa Vladom Republike Srbije, radovi su već trebali da budu započeti kako bi se kompletna sanacija ulice Vuka Karadžića koja podrazumeva postavljanje asfaltnog sloja, kao i rekonstrukciju trotoara i ivičnjaka završila u predviđenom roku.

Tim povodom, predsednik opštine Toplica Pintorović posetio je grupu građana koja sprečava uklanjanje drvoreda kako bi u razgovoru sa njima pronašao rešenje za nastale probleme i kako bi se projekat rekonstrukcije ulice Vuka Karadžića nesmetano realizovao.

Posle razgovora, čelnik opštine Smederevska Palanka održao je konferenciju za medije i u svom obraćanju, između ostalog, istakao je da je realizacija ovog projekta od vitalnog značaja za našu opštinu i za devastiranu putnu infrastrukturu.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2