Print this page

Pintorović obišao radove u ulici Vuka Karadžića (VIDEO)

By Avgust 26, 2017 0

Predsednik opštine Toplica Pintorović je sa saradnicima danas obišao radove u ulici Vuka Karadžića.

Pintorović je nakon razgovora sa izvođačem radova i obilaska ulice potvrdio za naš portal da će se radovi završiti tokom septembra meseca, takođe još jedanput je apostrofirao da će se drveće posaditi kako je i planirano, kad za to dođe vreme, tokom oktobra meseca.

Ekipe JKP „Vodovod“ rekonstruisale su 234 m kanalizacije od raskrsnice Vojvode Stepe do ulice Kneza Miloša, 180 m vodovodne mreže od raskrsnice Vojvode Stepe do Kneza Miloša tkz. „Bolnička linija“, zatim svi vodovodni priključci za taj deo grada (u dužini od 180m).

Takođe, urađena je nova linija (dužine 45m) od ulice Svete Kamenoresca do zgrade „Vodoprivrede“ gde su zamenjeni svi priključci i eliminisani su priključci koji su prelazili na drugu stranu ulice, što je doprinelo tome da nema opasnosti od pucanja cevi. Zamenjene su cevi od ulice Ive Bajazita do zgrade Suda u dužini oko 98 metara kao i prelaz prema Vatrogasnom domu i ulici Ive Bajazita.

Nakon prošlogodišnjih problema sa pucanjem cevi za grejanje koje su uslovile prekid grejanja u zgradi Opštine, sada su zamenjene cevi od zgrade Suda do Palanačke gimnazije do ostrva ispred zgrade Policijske stanice.

Urađena je priprema gotovo čitave ulice Vuka Karadžića, kao i ivičnjaci dužine oko 1,6 km, a ekipe Preduzeća za puteve Požarevac počele su skidanje asfalta od raskrnice sa ulicom Kneza Miloša.

Izvor: palankadanas.com

Last modified on Subota, 26 Avgust 2017 08:13