Januar 23, 2022

 

postanska22 12

Sve više podrške za akciju "Parkić sredi u parkić nas odvedi"

By Septembar 02, 2017 0

Akcija „Parkić sredi u parkić nas odvedi“, koja je pokrenuta preko istomine FB starnice na inicijativu Marine Rajčić Mirović, dobija sve više pristalica i donatora.

Nakon što su ofarbane i obnovljene polomljene klackalice i ljuljaške, koje su tu već postojale i nakon čišćenja parka, o čemu ste mogli da se informišete i na našem portalu, akcija se nastavlja i svi su dobrodošli sa idejama i da pruže pomoć ili donaciju.

Marina je uspela da animira i lokalnu samoupravu, tako da se zamenica predsednika opštine Smederevska Palanka Milica Despotović, angažovala kako bi pomogla u sređivanju parka na radost dece. Održan je sastanak, obišli su park i već su neke ideje dospele na realizaciju. Uspostavljen je kontakt sa preduzećem Tolča koje će izraditi tri kružne klupe oko tri stabla u parku.

Takođe firma „Instalelektro“ će donirati četiri reflektora kako bi se igralište lepše osvetlilo, a doniraće i kabl koji je potrebno razvući duž staze u parku kako bi se osposobilo osvetljenje koje nije radilo zbog kvara na kablu. Takođe u donaciji će se naći i sijalice koje je potrebno zameniti na postojećim svetiljkama.

Kako se dobar glas o akciji širi sve dalje, sve više dobrih ljudi se ljavlja da pomogne, tako će firma „Max Security“ donirati sigurnosnu kameru i opremu potrebnu za snimanje kao bi se sačuvalo sve ovo za našu decu.

Eto, ako imate želje i volje da nešto promenite i učinite život prijatnijim i lepšim u ovom gradu, ovo je jedna od takvih prilika.

Izvor: palankadanas.com

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2