Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

Utvrđeni mehanizmi kontrole bolovanja u Železari

By Oktobar 04, 2017 0

Ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i zdravlja, Zoran Đorđević i Zlatibor Lončar, razgovarali su danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom i direktorom HBIS grup Srbija Songom Sihaiem i tom prilikom dogovorili mehanizam kontrole bolovanja u Železari Smederevo.

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva rada, tokom nedavne posete ministra Đorđevića Železari HBIS grup Srbija u Smederevu, rukovodstvo ga je upoznalo sa radom, ali i problemima sa kojima se susreće ta kompanija, pa je na sastanku dogovoren mehanizam kontrole bolovanja, kao i na koji način će se on sprovoditi.

Želja nam je da se problem bolovanja, koji je neretko predmet zloupotrebe, reši na najadekvatniji način. Postoje mehanizmi i ovo će biti jedna vrsta pilot projekta, koji će, ukoliko bude dao dobre rezultate, biti opšte primenjivan, izjavio je ministar Đorđević.

Ambasador Narodne Reublike Kine zahvalio se ministrima Đorđeviću i Lončaru na blagovremenoj reakciji, brzoj i adekvatnom rešenju problema bolovanja u kineskoj kompaniji HBIS grup Srbija.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2