Novembar 30, 2022

 

postanska 31.10.22

TV Smederevo produžena dozvola do 2025. godine

By Oktobar 05, 2017 0

Regulatorno telo za elektronske medije produžilo je Televiziji Smederevo dozvolu za emitovanje programa do 21. septembra 2025-te godine, čime je ova medijska kuća uspešno prešla još jednu prepreku u odlučnoj nameri da, nakon sprovedene privatizacije podelom udela zaposlenima, opstane i nastavi sa radom, kažu u jedinoj lokalnoj televiziji u gradu.

U TV Smederevo ističu da je ovo značajna potvrda napora da se situacija u ovom elektronskom mediju, koji se u ranijem periodu susretao sa mnogobrojnim poteškoćama, stabilizuje, i nakon 23 godine postojanja, izbori za svoje mesto u medijskom prostoru Smedereva.

-Put koji smo prešli od februara prošle godine, kada je Ministarstvo privrede izdalo Rešenje o podeli udela, nije bio nimalo lak, bili smo suočeni sa izuzetnim pritiscima i problemima, koji su možda, nekima, izgledali potpuno nerešivi. Vredno i posvećeno smo godinu i po dana radili na tome da jedina lokalna televizija u gradu, koja postoji gotovo četvrt veka, opstane i ovo je samo jedan u nizu uspešno završenih procesa u kome smo istrajali. Poteškoća će uvek biti, imajući u vidu da su mediji generalno u ekonomski nezavidnom položaju, ali ćemo se, kao i do sada, truditi da ih podjednako uspešno prevaziđemo, jer građani Smedereva zaslužuju da imaju svoju televiziju i lokalni informativni servis i budu pravovremeno i objektivno informisani o temama od interesa za javnost, kaže za regionalni portal ePodunavlje direktor i glavni i odgovorni urednik TV Smederevo Jovica Šešlak.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2