Juni 13, 2021

 

posta 30.3.2021

GLIŠIĆ: Malović je jedan od najboljih koordinatora SNS u Srbiji (VIDEO)

By Oktobar 26, 2017 0
branko malovic branko malovic

Branko Malović je jedan od najboljih, ako ne i najbolji koordinator Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u Srbiji. On je pokazao to na mnogo primera, dobijao je teške zadatke i pokazao da ume da organizuje i da je dobar saradnik svakome ko vodi teritorijalnu organizaciju stranke, rekao je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, tokom današnje posete južnom Banatu.

Glišić je ocenio da je organizacija SNS u južnom Banatu na izuzetno visokom nivou i da će se Izvršni odbor, po modelu ovog okruga, podizati i druge delove Srbije. Malović je nedavno postavljen i za koordinatora SNS za Podunavski okrug, u kojem organizacija stranke iz dana u dan napreduje.

- Ako sagledam organizaciju stranke na teritoriji Srbije, gledano po upravnim okruzima, ovde je stranka na izuzetno visokom nivou. Ako je negde dobro organizovana, onda je to ovde, u ovom okrugu. Stranka je sada jedinstvenija, čvršća, bolje organizovana i u kratkom roku odgovara na svaki zadatak koji im se postavi, rekao je Glišić posle posete Opovu.

Pogledajte šta je rekao Glišić o Maloviću, južnom Banatu, organizaciji SNS i opoziciji u Srbiji

Last modified on Ponedeljak, 12 Oktobar 2020 20:47

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2