Juni 13, 2021

 

posta 30.3.2021

Bojkot gradonačelnicinog novogodišnjeg prijema

Na novogodišnjem prijemu, koji je za odbornike Skupštine grada i članove Gradskog veća, povodom aktuelnih praznika, u smederevskoj tvrđavi organizovala Gradska uprava, pojavilo se tek 40-tak gostiju, saznaju „Smederevske novine“. 

Od tog broja, u Paviljonu, u kojem je bio održan praznični skup, pojavilo se samo 29 odbornika, uključujući i predstavnike opozicije. To znači da se pozivu gradonačelnice Jasne Avramović nije odazvalo gotovo dve trećine odbornika Srpske napredne stranke, što je još jedna u nizu potvrda da su poljuljani temelji podrške Avramovićevoj u lokalnom parlamentu.

Od odbornika sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ novogodišnjem prijemu su, između ostalih, prisustvovali Vitomir Radovanović, Zdravko Janjić, Bogoljub Spasojević, Dragutin Mirković, Petar Disić, Zaga Doban, Milorad Mitrović, Nikola Milivojević, Zlatko Mihajlović, Vesna Savić, Borislavka Lučić, kao i dva odbornika SPO-a sa ove liste, Bojan Kostić i Mirko Škrbić, kao i odbornika SDP-a Dejan Stojković. 

Sa naprednjačke liste, obeležavanju novogoišnjih praznika, čiji je domaćin bila gradonačelnica Jasna Avramović, nije bilo čak 29 odbornika SNS-a, potvrdio je naš izvor.

Oni koji su se pozivu odazvali bili su „počašćeni“ svadbarskim kupusom i porcijom pečenja, a nije izostao ni „paketić“ sa rokovnikom, vinom, kalendarom i slatkišima.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2