Oktobar 07, 2022

 

postanski 17.06.22

Skupština Grada Smedereva jača je od Gradonačelnice

Gradonačelnica Jasna Avramović izgubila je poverenje odborničke grupe Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera u Skupštini Smedereva, što je činjenica sa poslednjeg zasedanja parlamenta, kada su SNS i SPS javnosti uputili poruku - Grad na Dunavu vodiće se interesom svih građana, a ne pojedinaca. 

Odbornici su Jasni rekli "NE" i sednica je prekinuta. Nastavljena je posle konsultacija SNS i SPS iz jednog jedinog razloga, usvajanja tački koje doprinose razvoju Smedereva. Pokušaj Avramovićeve da povratak odbornika u skupštinsku salu posle višesatne pauze predstavi kao svoju zaslugu je propao, jer celo Smederevo zna da je njen odlazak u Beograd bio obična amaterska predstava. 

Ona svoju nemoć, neveštim manipulacijama, pokušava da sakrije iza imena najvišeg rukovodstva SNS iz Beograda, tvrdeći da ima njihovu podršku, iako ih je više puta izigrala. Podrška SNS Smederevu postoji, ali je ona data poverenicima Dejanu Stošiću, Jovanu Beču i Vesni Kiš.

Sada, Avramovićeva i njeni saborci iz "Pokreta za Smederevo", svesni da nemaju podršku stranke, saslušavaju odbornike i primoravaju ih da potpišu da su joj lojalni. Na njenu žalost, ovo je samo još jedan od dokaza da je izgubila kompas, da je njena nesigurnost dosegla vrhunac, da su njene laži pročitane i da je ovom ludilu kraj. 

Ako ona tvrdi da nije tako, naša redakcija je javno poziva da organizuje sednicu Skupštine Grada Smedereva. Možeš ti to Jasna, zar ne...ili ne možeš?

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2