Novembar 30, 2022

 

postanska 31.10.22

Glišić, Malović, Đorđević i Drobnjak posetili Smederevsku Palanku

branko malovic branko malovic

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, potpredsednik IO SNS i koordinator SNS za Podunavski okrug Branko Malović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak posetili su juče Smederevsku Palanku.

Tokom boravka u Palanci oni su posetili Azanju, u kojoj postoje veliki problemi sa infrastrukturom, jer se godinama nije ulagalo. U njalošijem stanju je put Azanja - Kusadak, koji će zaslugom Srpske napredne stranke biti rekonstruisan. 

Takođe, biće rekonstruisana i Mukerova ulica, koja Palanku spaja sa Velikom Planom.

- Razočaran sam stanjem putne infrastrukture u Smederevskoj Palanci. Uradićemo put Azanja - Kusadak, kao i Mukerovu ulicu. Preporučio bih stanovnicima Azanje da, posle rekonstrkcije, održavaju kanale pored puta, prvenstveno zbog zime, jer je najveći naprijatelj puteva mraz, rekao je Drobnjak. 

22

33

Visoka delegacija je posle sastanka u gradskoj kući posetila Dnevni boravak "Puž", za osobe sa smetnjama u razvoju, koji funkcioniše u okviru Centra za socijalni rad. Inače, posredstvom resornog Ministarstva nedavno je "Pužu" donirano specijalizovano vozilo za prevoz korisnika.

- Prethodna vlast nije marila za Opštinu Smederevska Palanka, stvoreni su ogromni problemi, prvenstveno mislim navodovod i infrastrukturu, i sada građani plaćaju cenu toga. Vlada Srbije će u narednom periodu dati sve od sebe da se nagomilani problemi reše. Što se donacije Dnevnom boravku tiče, posle razgovora sa osobljem i štićenicima, vidim da so uradili pravu stvar, rekao je Đorđević.

Predsednik Privremenog organa zahvalio se Maloviću i Glišću što resornim ministarstvima i javnim preduzećima predočili probleme sa kojima se Smederevska Palanka susreće i što će Vlada Srbije pomoći ovoj Opštini, koju je prethodna vlast, predvođena Kenom - bukvalno uništila.

- Poslali smo i zahtevza rekonstrukciju Glavaševe ulice. Od proleća Smedervska Palanka biće veliko gradilište, a sve zaslugom SNS i Vlade Srbije. Nama su građani na prvom mestu, rekao je Vučen

 

Last modified on Ponedeljak, 12 Oktobar 2020 20:43

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2