Print this page

JEREMIĆ SE OKRUŽIO KRIMINALCIMA: Glumi poštenje, a lopovi mu kolo vode

By Mart 22, 2018 0

Vuk Jeremić, koji još uvek nije objasnio poreklo novca za svoju kampanju, čime dokazuje da su poštenje i zakoni za njega samo floskule, i u Smederevskoj Palanci okružio se kriminalcima i lažnim moralistima.

Mačka čeka dugogodišnja robija

Šef Jeremićevog izbornog štaba u Palanci je Igor Milenković Mačak, koji je zajedno sa Radoslavom Milojičićem Kenom prao novac preko fudbalskog kluba "Vodice" i koji će se, po pozivu Tužilaštva za organizovani kriminal naći pred licem pravde.

Kena je na račun FK "Vodice", preko Centra za razvoj sporta, sa budžeta Opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana, uplatio neverovatnih 13.5 miliona dinara, bez ikakvog dokumenta koji bi dokazao svrhu uplate ili dokumentovao gde je novac potrošen.

Najsmešnije u ovoj tragediji, FK "Vodice", koji se takmičio u najnižoj, opštinskoj fudbalskoj ligi, nije ni završio takmičenje uprkos "inekciji" od 110.000 evra. Teren je zakorovljen, a od novca svih Palančana, sa kojim bi ovaj klub u svom rangu takmičenja mogao da "živi" 20 godina - ni traga.

Keks je lažni moralista

A prvi "čovek" Jeremićeve stranke u Palanci je Nenad Milojičić Keks, koji nije dostojan ni da se kandiduje, a kamoli da bude na čelu opštine. To tvrdi Marina Ristić iz Seona, koja sa njim ima dete iz dvogodišnje vanbračne veze. 

Keksov sin sada ima 6.5 godina, a za sve to vreme, tvrdi ona, Milojičić ga nije ni video, niti pita za njega. Jedino što plaća alimentaciju, pošto je očinstvo dokazano na sudu. I pored toga što je oženjen i ima još dvoje dece, Marina kaže da se Milojičić u pisanoj izjavi pred sudom izjasnio da nije spreman da viđa dete.

- Iako nismo zajedno nisam se protivila tome da Nenad viđa dete, nisam to osporavala. On je njegov otac, a dete nije krivo što se rodilo. Mislila sam da ne treba da bude ugroženo time što neće viđati oca. Međutim, njegov advokat je na sud doneo pisanu izjavu u kojoj se navodi da nije spreman da viđa svoje dete. Verovatno do danas nije spreman, svedoči ova samohrana majka.

Ona kaže da Milojičić, koji je i direktor škole, nikako nije dobar primer odgovorne osobe i da ne bi trebalo da obavlja ni tu dužnost, a kamoli da bude kandidat za predsednika opštine.

- Mislim da on to ne može, jer neko ko ne viđa svoje dete, ne može da brine ni o tuđoj deci, a ni o odraslim osobama. Mislim da ima samo svoj lični interes, jer je njemu njegov lični interes najbitniji, zaključuje Marina Ristić.