Novembar 30, 2022

 

postanska 31.10.22

VUČEVIĆ: Rukovodstvo Palanke uz Vladu Srbije ka ozdravljenju

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je Smederevska Palanka, pre dolaska SNS na vlast, dobar primer loše prakse, odnosno lošeg vođenja opštine.

- Siguran sam, da sam ja uradio deset odsto od onog što je uradio Radoslav Milojičić Kena, već odavno bih bio pred sudom. Možda je najteže građanima objasniti zašto još uvek nisu odgovarali oni koji su sve te bahatosti radili. Ali, ako ne pričate sa građanima i ne kažete im kakvo je pravo stanje, oni neće imati dobru percepciju zašto je potrebno duže vremena da pokrenete neki postupak, proces, rekao je Vučević.

On je istakao da je siguram da će novo rukovodsvo Smederevske Palanke, uz podršku Vlade Republike Srbije, uspešno izvesti normalizaciju uslova života u ovoj podunavskoj opštini. 

- Kada budemo podnosili izveštaje, na kraju svojih mandata, videćete da iza nas nikada neće ostati takva nedela, kao što su ostala iza onih koji nama svaki dan drže pridike i slovo. Zato je bitno da stranka ne ćuti i da kaže šta je sve loše urađeno. Osećamo podršku građana, što potvrđuju izborni rezultati. Ipak, trebaće puno vremena za Smederevsku Palanku, ali u sigurnim rukama brže će doći na zelene grane i zdrave klime, rekao je Vučević.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2