Oktobar 18, 2021

 

postanska 09.07.2021

SREĆNO BADNJE VEČE I BOŽIĆ: Zvonko propustio šansu da pokaže da je čovek!

Na najradosniji pravoslani praznik, Zvonko Stojković iz Smederevske Palanke, propustio je šansu da se pokaje i da spozna mir i duševno spokojstvo, tako što će oprostiti dugove bolnicama, vrtićima i drugim ustanovama i prestati da stiče novac preko leđa običnog čoveka.

Mogao je Zvonko danas Opštoj bolnici Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci da oprosti ne samo kamatu, nego i celokupan dug nastao na sumnjiv način. Ipak je u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kojoj gravitira oko 100.000 pacijenata, stekao "početni kapital". On neće biti bogatiji, a pacijentima će mnogo toga biti uskraćeno.     

Mogao je i da javno obeća da nikada više zbog prokletog novca neće tužiti predškolske ustanove, među kojima su "Čika Jova Zmaj" u Smederevskoj Palanci, "Ljubica Vrebalov" u Požarevcu, "Boško Buha" u Beogradu, ili, na primer Naučni institut za veterinarstvo Srbije. 

Mi ga ne pitamo kako su milionski dugovi nastali i ko je u njihovom stvaranju učestvovao. Jer, Zvonko, čije firme imaju godišnji promet od preko 460 miliona dinara, a kao dobit prikazuju svega 2 odsto, mogao je da obeća i da više neće kinjiti menjačnice, preduzetnike, vlasnike malih i srednjih preduzeća i da na svojoj privatnoj parceli prestane da nezakonito naplaćuje parking Palančanima.

Imaš li ti, Zvonko, dušu, ili ti je novac sve u životu! Zaboravio si kako je kada potičeš iz porodice koja je zemlju imala samo u saksijama, a ta prošlost ti nije tako daleka.

Last modified on Nedelja, 06 Januar 2019 17:55

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2