Septembar 29, 2021

 

postanska 09.07.2021

TAJNI SASTANAK NA JUGOVU: Pogled odlazeće Jasne i prijatelja gubi se u daljini...

By Februar 21, 2019 0

Odlazeća gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović, danas popodne u kafani "Pogled" na Jugovu, tajno je ručala sa dvojicom Beograđana, za koje misli da mogu da joj pomognu. Jedan tajni je visok, drugi nizak. Izgleda da se nije dovoljno raspitala, a dobro zna da se od javnosti ništa ne može sakriti. 

Sa suznim očima i piskavim glasom molila ih je da utiču na koordinatora SNS za Podunavski okrug Branka Malovića da promeni jasan stav Gradskog odbora SNS u Smederevu - Jasna stranci nikako nije prihvatljiva.  

Ovakav stav GrO SNS u Smederevu je jedinstven, jer odlazeća Jasna godinama nanosi ogromnu štetu stranci i lokalnoj samoupravi, svojim neartikulisanim ponašanjem, mobingom, histeričnim fizičkim napadima na zaposlene u gradskoj kući, manipulacijama, lažima, zloupotrebama i stranke i budžetskih sredstava.

To je sve jasno, samo nije jasno kako su ta dva Beograđana uopšte pomislila da je ovakav stav SNS prema odlazećoj Jasni promenljiv, a još manje je jasno ko ih je tamo poslao. Moraće da objasne, ako ostanu tu gde jesu.

Last modified on Četvrtak, 21 Februar 2019 18:01

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2