Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

Stojkovići uništavaju Minića preko parkinga?

By Februar 27, 2019 0

Tajkunčić Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom Svinja, namerno nezakonito naplaćuje parkiranje na privatnoj parceli kod Gomeksa, kako bi gurnuo u problem direktora "Industrije mesa Plana" Nikolu Minića, inače njegovog takozvanog partnera, koji je tokom ovih prekršaja boravio na Kubi.

Rešenjem komunalne inspekcije ovoj firmi je zabranjeno da naplaćuje parking kod Gomeksa. Uprkos tome, Zvonko radnicima svakodnevno nalaže da spuste rampu i naplaćuju, o čemu postoje brojni dokazi, među kojima su fotografije, snimci, kao i paragon blokovi, koji ukazuju na to da ova firma ne plaća porez na ovaj prihod. Nema fiskalnih isečaka. Zbog neosnovanog bogaćenja odgovaraće direktor Nikola Minić, a ne Zvonko Svinja.

Komunalna inspekcija je više puta izlazila da ustanovi ove prekršaje, koji prerastaju i u krivično delo. Prvo po zahtevu načelnika okruga Nebojše Pavlovića, potom po zahtevu predsednika opštine Nikole Vučena, a onda i po prijavi građana. Međutim, iako su građani donosili paragon blokove i snimke kao dokaz, kada se inspekcija pojavi, rampa je dignuta. Izgleda da negde "cure" informacije ka čika Zvonku.

Upućeni u prilike tvrde da namera Zvonka Svinje i jeste da upropasti Minića, kako bi ga za sitan novac i pomoć u problemu koji mu je on napravio, isplatio za veliki objekat klanice u Velikoj Plani, što za Zvonka Svinju, koji se poštenjem baš i nije proslavio, ne bi bilo ništa novo.

Last modified on Sreda, 27 Februar 2019 17:51

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2