Maj 21, 2022

 

postanska 05.2022

Zvonko Stojković truje decu u Valjevu?

"Meso neprijatnog mirisa, lepljivo, nekarakteristične boje, neodgovarajuće temperature, nezadovoljavajućeg kvaliteta (meso koje je prepuno vezivnog tkiva sa dosta masnoće)"

"Isporuku često prati nepotpuna dokumentacija, kao i dekleracija prilikom prijema odnosno isporuke"

"Neadekvatno transportno pakovanje jaja (vlažne kutije, prljave podloške, neprijatan miris) i takođe vrlo često bez važeće prateće dokumentacije. U prilogu ovog dopisa nalaze se fotografije jaja prilikom jedne od isporuka, gde se može videti da su jaja sa crvljivim sadržajem"

Ovo su samo neke od konstatovanih i potvrđenih činjenica koje prate Ugovor o nabavci između Predškolske ustanove "Milica Nožica" iz Valjeva i "Palanka Promet" doo iz Smederevske Palanke, čiji je vlasnik Zvonko Stojković, u narodu poznatiji pod nadimkom "Svinja".

Navodi Predškolske ustanove i dokumentacija koja nam je dostavljena potpuno potvrđuju pisanje našeg portala o sumnjivim poslovima Zvonka Stojkovića i sa njim povezanih lica. 

Nadamo se da ovo nije i dokaz da je Stojković umešan u otkup leševa stoke i njihovu "obradu" za ljudsku upotrebu, o čemu smo nedavno pisali.

U narednih mesec dana dokumentovano ćemo se baviti ovim skandalom.

Pobogu, Zvonko, pa DECA su u pitanju!

Nastaviće se...

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2