Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

SMEDERVCI PREŠLI GRANICU, U GRČKOJ NASTAVLJAJU POKLONIČKI POHOD

By Septembar 03, 2019 0

Dvojica Smederevaca, braća Aleksandar i Dejan Bosić, koji su se u četvrtak biciklama uputili na pokloničko putovanje uspešno su stigli do Grčke i prelaskom granice nastavili svoj pohod ka ostrvima Krf i Vido. Do sada nisu imali ozbiljnijih prepreka, a ni pored napora koje svakodnevno ulažu, ne zaboravljaju one koji su im pomogli da svoju nameru i ostvare.
Među onima koji su im pomogli da realizuju putovanje su: Žica Best, Restoran Splav Orešac, Imatak d.o.o, Kafe Boem, Žar mance,Crystal tehnički pregled, restoran Semendrija, Sdx rentakar, Mineks, Dom za stare Oaza mira, Pepsi taksi, Kafe Peron, Ognjen, restoran Dvor, trnas metal plus doo, Trivan.
-To su prijatelji koji su nam obezbedili sredstva za odlazak na ovo putovanje, a pomenuo bih i našeg Nikolu Stošića, koji nam je pripremio suplemente i vitamine koji nam mnogo znače tokom vožnje i napora u prevazilaženju etapa – kaže Dejan Bosić.
Očekujemo da nam se sa utiscima i novim fotografijama braća Bosić jave kada budu stigli na svoju prvu destinaciju. Podsećamo, namera im je da, vozeći bicikle, dođu do ostrva Vida, Mauzoleja u Kirkiri i manastira Svetog Spiridona.
J.V.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2