Juni 29, 2022

 

postanski 17.06.22

JASNA I BOGI - ALKOHOL I PEČENJE O TROŠKU GRAĐANA, U RADNO VREME

By Novembar 05, 2019 0

Smederevcima je jasno da je gradonačelnica njihovog Grada Jasna Avramović ostala bez podrške u Gradskoj kući zbog katastrofalnog odnosa prema zaposlenima i nedomaćinskog raspolaganja budžetom. Jasno im je i da je predsednik Skupštine Grada Bogoljub Spasojević njena poslednja marioneta.

Ali, Smederevcima nije jasno zašto ovo dvoje političkih davljenika, u radno vreme i o trošku građana, čašćava po smederevskim pečenjarama.

Prisutni u pečenjari prvo nisu razumeli iz kojih razloga Avramovićka i Spasojević časte pečenjem i obilnim količinama alkohola vremešnog advokata Vladana Tasovca, zatim sindikalistu iz Jugopetrola i jednu njima nepoznatu osobu. 

U šali, nagađali su da dvoje funkcionera traže advokata koji će ih braniti zbog sve brojnijih optužbi za mobing i mahinacije, odnosno sindikalistu koji će "pritiskati" zaposlene u Gradskoj kući da ne svedoče protiv njih.
Međutim, posle nekoliko tura i kila pečenja, kada je tajni razgovor postao mnogo glasniji, a sagovornici bahatiji, gosti u pečenjari ostali su zatečeni. 

Šezdesetogodišnjaci Jasna i Bogi, koji budžet Smedereva i dalje smatraju svojim ličnim novčanikom, što bi po ovom ponašanju i laik odmah zaključio, nagovarali su ostale da im se pridruže u povampirenju njihovog Pokreta.

Na opasku jednog od prisutnih da Smederevci znaju da je Jasna Pokret osnovala da bi služio SPS, te da ga je posle "rentirala" Demokratskoj stranci, ona se glasno nasmejala i izjavila - prevarili smo ih jednom, prevarićemo ih opet!  Na pitanje "kome će se sada prikloniti?", odgovorila je - onom ko da više!

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2