Maj 21, 2022

 

postanska 05.2022

POČELI RADOVI NA IZGRADNjI CENTRA ZA OBJEDINjENO PRUŽANjE UPRAVNIH RADNjI U HOLU ZGRADE OPŠTINSKE UPRAVE

By Novembar 27, 2019 0

U zgradi opštine Smederevska Palanka danas su počeli radovi na adaptaciji prostora namenjenog za jedinstveno upravno mesto. 

Prostor u prizemlju zgrade biće namenjen za objedinjeno pružanje upravnih radnji iz nadležnosti  više državnih organa i organizacija lokalne samouprave. 

Upravno mesto sadržaće matičnu službu, lokalnu poresku adminstraciju, poresku upravu, službu za katastar nepokretnosti RGZ, imovinsko pravne poslove, dečiji dodatak. 

Upravno mesto 2 768x384

Moderan prostor u zgradi opštine ispunjavaće sve tehničke i digitalne standarde. Na ovaj način građanima će biti omogućeno potpuno drugačiji, brži i jednostavniji pristup potrebnoj dokumentaciji, jer će se sve nalazati na jednom mestu.

Upravno mesto 3 768x384

Sredstva za adaptaciju prostora obezbedilo je  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, po Javnom pozivu za prijavu jedinica lokalne samouprave i gradskih opština za dobijanje podrške prilikom uspostavljanja jedinstvenog upravnog mesta. 

Upravno mesto 4 768x384

Sredstva namenjena za izgradnju i brendiranje jedinstvenog upravnog mesta iznose šest miliona dinara. Izvođač radova je preduzeće „Vodotermika inženjering“ iz Smederevske Palanke. Rok za završetak radova je do kraja decembra ove godine.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2