Maj 09, 2021

 

posta 30.3.2021

SMEDEREVO PROGLEDALO: Smenjen Spasojević, Teofilović novi predsednik

By Decembar 16, 2019 0

Osnivač nestajućeg Pokreta za Smederevo Bogoljub Spasojević, voljom apsolutne većine odbornika, smenjen je danas sa funkcije predsednika Skupštine Grada Smedereva. Smenom Spasojevića, poražena je politika ličnih interesa gradonačelnice Jasne Avramović, što su Avramovićka i Spasojević potvrdili napuštanjem sednice.

Za novog predsednika smederevskog parlamenta izabran je Bojan Teofilović iz Srpske napredne stranke, diplomirani politikolog Univerziteta u Beogradu, nekadašnji zamenik gradonačelnika, sa bogatim iskustvom u radu lokalne samouprave. 

Teofilović za regionalni informativni portal ePodunavlje ističe da će se Skupština Grada Smedereva voditi razvojnom politikom Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i Srpske napredne stranke. 

- Predsednik Vučić i Vlada Srbije doneli su Smederevu sve bitne investicije, poput kineskog ulaganja u Železaru, obnove bitnih institucija i ustanova, ulaganja u privrednu infrastrukturu. Spasili su naš grad i naš narod od propadanja u koje nas je vodila politika ličnih interesa, kreirana u glavama onih koji su umislili da su moćni, rekao je Teofilović za regionalni informativni portal ePodunavlje.   

Teofilović se u prethodnom periodu izborio za poboljšanje rada, uvođenje legaliteta i javnosti u zatvorenu administraciju Smedereva, uprkos teškim opstrukcijama, dokazanom psihičkom i fizičkom mobingu i dokumentovanim pretnjama gradonačelnice Avramović.  

- Skupština Grada Smedereva biće ono što i treba da bude - isključivo u službi građana, a ne marioneta u rukama pojedinaca. Smederevo okreće novi list. Skupština će biti nepremostiva prepreka svima koji misle da mogu da iskorišćavaju Smederevo i Smederevce, naglasio je Teofilović za ePodunavlje.

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2