Februar 09, 2023

 

postanska 18.01.23

Novi lider vodiće Smederevo!

By Februar 06, 2020 0

Informacija da će Srpska napredna stranka za novog lidera Smedereva, prvo nosioca liste na predstojećim aprilskim izborima, a kasnije i gradonačelnika, imenovati osobu čije se ime još drži u tajnosti, ozbiljno je uzburkala strasti u gradu na Dunavu.

Ne zna se da li je u pitanju starija ili mlađa osoba, ne zna se kojeg je pola, šta je po struci, čime se bavio/la u životu...ali, zna se da se ne zove Jasna, niti Dejan.

Zna se da je dugo član/ica SNS i da je izabran/a da predstavlja SNS u skladu sa najavama predsednika Aleksandra Vučića, da će najjaču stranku, prvenstveno na lokalu, voditi novi, mladi i stručni kadrovi, nosioci nove energije, reformi i društvenih promena koje treba da unaprede kvalitet života svih građana Srbije.

Licitiranje sa imenima, nažalost, dokazalo je da se Smederevo drži u političkom "staklenom zvonu", koje je kreirala nekolicina "nezamenljivih". 

Naime, u narodu se stvorila fama da je izbor sužen na svega nekoliko osoba, u gradu koji ima više od 100.000 stanovnika i mnogo onih koji su po obrazovanju, inteligenciji i svemu drugom ispred tih nekoliko samoproklamovanih.  

Ko će biti novi lider/ka Smedereva, videće se uskoro. I nije samo narodu ostalo da nagađa ko će to biti, jer je ova tema, očigledno, do temelja potresla onih nekoliko "već viđenih".

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2