Mart 30, 2023

 

postanska 20.03.2023

Budva poslala pismo podrške pobratimima u Velikoj Plani

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović uputio je pismo podrške predsedniku opštine Velika Plana Igoru Matkoviću, u kojem naglašava spremnost da su svakom pogledu podrži napore koje Planjani čine u borbi protiv Covid-19. Pismo Vam prenosimo u celosti.  

"Poštovani prijatelji,

Ovih dana i nedelja suočeni smo sa dosadašnjom prijetnjom do sada nepoznatog virusa  po živote naših sugrađana  i negativnih  uticaja koji snažno utiču na tok života, kako pojedinaca tako i cijele zajednice.

Ovo je teška situacija za sve nas i za cijeli svijet i zaista nam je svima potrebna solidarnost i podrška, a pravi prijatelji se poznaju po tome što su tu za nas i u lijepim i u teškim vremenima.

Nadam se da ćemo u narednom periodu ,prilagođavajući se novonastalim okolnostima, u svakom mogućem obliku nastaviti našu saradnju.

Trenutna situacija nas podsjeća da nakon svake teškoće dolazi, olakšanje. Život je cikličan, a ovo je samo faza u jednom velikom ciklusu. Nije nam potrebna panika i sve ovo će proći.

Želim da naglasim da smo sa vama u ovim teskim vremenima,  da brinemo i da smo spremni za svaku vrstu pomoći.

U  duhu saosjećanja i solidarnosti  u svoje ime i u ime Skupštine opštine Budva sve Vas pozdravljam i  da se, uz Božiju pomoć i brigu svih nas ova situacija što prije prevaziđe i nadam se našem skorijem susretu.

Želim Vam svima dobro zdravlje, ljubav i mir.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2