Januar 23, 2022

 

postanska22 12

Smederevska Palanka postaje najveće gradilište u ovom delu Srbije

Predsednik opštine Smederevska palanka Nikola Vučen saopštio je odličnu vest za stanovnike ove opštine, koja će za nekoliko dana postati najveće gradilište u ovom delu Srbije.

- Na mestu gde je do pre samo godinu dana bilo smetlište, deponija koja je ružila ulazak u našu Opštinu, počinje izgradnja najavljenog kapitalnog projekta. Nekada su ambicije i želje političara koji su rukovodili Palankom pre nas. bile da se ulaže u deponije i smetlišta. Naša želja i politika je da vratimo Palanku na kartu industrijskih gradova, gde joj je i mesto. Za samo nekoliko dana počinje investicija koju smo dugo čekali, počinje izgradnja fabrike koja će obezbediti 1.000 radnih mesta za naše građane, rekao je Vučen.

guberas1

U novoj fabrici, za godinu dana, radiće 1.000 Palančana. Svoje mesto pod krovom fabrike, koja će biti jedinstvena u Srbiji, pronaći će mnogo mladih inžinjera i drugih struka, koji će zajedno sa srpskim prijateljima iz kompanije Kjungšin Kejbl graditi budućnost u automobilskoj elektro industriji. 

- Sa velikim zadovoljatvom očekujemo posetu našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića da postavi kamen temeljac i još jednom potvrdi da je Smederevska Palanka na pravom putu i da ćemo se zajedno boriti da gradimo našu budućnost i budućnost naše dece, istakao je Vučen.

Last modified on Subota, 09 Maj 2020 14:47

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2