Decembar 06, 2021

 

postanska 28.10.2021

Nepovoljna epidemiološka situacija odlaže brojne manifestacije

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u zemlji, i organizatori kulturnih i turističkih manifestacija u Smederevu odlažu ili otkazuju planirana dešavanja. Iz Centra za kulturu obaveštavaju javnost da se, „zbog nepovoljne epidemiloške situacije, kao i zbog najavljenih padavina“ odlaže sedmi pozorišni festival „Teatar u tvrđavi“.

-O novom terminu održavanja festivala, koji će biti realizovan kada se steknu odgovarajući uslovi, blagovremeno ćemo obavestiti javnost. Svima koji su kupili ulaznice za predstave, čije je igranje planirano za period od 3. do 7. jula, novac će biti vraćen na biletarnici Centra za kulturu Smederevo – navode iz ove ustanove.

Iz istih razloga otkazana je i ovogodišnja tradicionalna „Kosidba na Plavincu“.

Ranije je objavljeno da neće biti održan ni vašar na Carini.
-Zbog povećanog broja novozaraženih na teritoriji Republike Srbije od COVID-19 virusa i u skladu sa novim preporukama Kriznog štaba, ove godine Grad Smederevo, zbog tradicionalno velike posećenosti građana iz cele Srbije nije u mogućnosti da organizuje manifestaciju „4. Juli“ a sve u cilju zaštite zdravlja svojih sugrađana – navedeno je na sajtu grada.
Last modified on Nedelja, 05 Juli 2020 14:28

test baner2

test baner2

test baner2

test baner2